Treceți la conținutul principal

Completeaza chestionare si castiga bani

Una dintre metodele, din multe altele, de a avea un venit din mediul online, este prin completarea de sondaje online. Pe World Wide Web exista foarte multe platforme ce ofera posibilitatea de a completa un chestonar si sa fii rasplatit la final dar nu toate sunt de incredere.

Mai jos este o lista cu platformele de incredere:

Pentru alte detalii despre platformele precizate mai sus sau in cazul in care intampinati vreo  problema, va invit sa lasati un comentariu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FanSlave

Fanslave este o platformă dedicată, în mare parte, rețelelor de socializare (Facebook, Twitter, ...). Dacă ai o pagină de Facebook, Twitter sau Youtube și vrei să fie cunoscută de restul utiliztorilor, Fanslave te poate ajuta prin două metode:  -Prima metodă fiind prin schimbul de credite și anume prin vizitarea paginilor altora;  -A doua metodă este să cumperi credite și nu mai ești nevoit să vizitezi paginile altora. Pentru a putea avea acces la bani de pe Fanslave, trebuie să aduni un minim de 15 euro. Cu ajutorul pritenilor îți poți mări câștigul cu 15% pentru fiecare invitat. Pentru înregistrare click aici